JULEMENUER
JULEMENUER
I den søde juletid gør vi plads til en række julespecialiteter, som bl.a. indgår i vores særlige julemenuer.
I den søde juletid gør vi plads til en række julespecialiteter, som bl.a. indgår i vores særlige julemenuer.
Den lille juleanretning serveres mellem kl. 11.30 – 17.00.
GRAVAD LAKS
– vores egen gravad laks; serveret på surbrød med rævesauce
STEGT ANDEBRYST
– rosa stegt andebryst med rødkål, svesker og andesky; serveres med rugbrød
RISALAMANDE
– med lun kirsebærsauce
Kr. 385,- pr. person
Den klassiske danske julefrokost serveres mellem kl. 11.30 – 17.00. Den anrettet på fade og serveres ved bordet med brød, smør og fedt
2 SLAGS SILD
– stegt sild i øllage
– Linie Jule Aquavit sild
2 SLAGS FISK
– rødspættefilet med remoulade og citron
– gravad laks med rævedressing
3 SLAGS KØD & FJERKRÆ
– lun flæskesteg med rødkål og surt
– julemedister med grønlangkål og sennep
– hønsesalat med bacon
RISALAMANDE
– med lun kirsebærsauce
Minimum 2 personer og skal bestilles inden kl. 15.00 af alle ved bordet.
Anrettes på fade og serveres ved bordet med brød, krydderfedt og smør.
Kr. 485,- pr. person
Den klassiske danske julemenu serveres mellem kl. 18.30 – 23.00. Den anrettet på fade og serveres ved bordet med brød, smør og fedt
2 SLAGS SILD
– stegt sild i øllage
– Linie juleaquavitsild
3 SLAGS FISK
– rødspættefilet med remoulade og citron
– røget ål med røræg og purløg
– gravad laks med rævedressing
4 SLAGS KØD & FJERKRÆ
– lun flæskesteg med rødkål og surt
– julemedister med grønlangkål og sennep
– kalvesylte med rødbeder og sennep
– hønsesalat med bacon
OST & DESSERT
– Stilton serveres med glaseret valnødder
– Ris a l’amande med lun kirsebær sauce
Kr. 650,- pr. person