Deprecated: Function `cookiebot_assist` is deprecated. Use `\cybot\cookiebot\lib\cookiebot_assist` instead. in /usr/www/users/schonne/wp-content/plugins/cookiebot/src/lib/helper.php on line 17
type="text/plain" data-cookieconsent="statistics">
if(window.location.host == 'www.restaurantschonnemann.dk'){
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');
ga('create', 'UA-90099982-4', {
'storage': 'none' // Disable cookies
});
ga('send', 'pageview');
}
I den søde juletid gør vi plads til en række julespecialiteter, som bl.a. indgår i vores særlige julemenuer.
JULEANRETNING
Den lille juleanretning serveres mellem kl. 11.30 – 17.00.
GRAVAD LAKS
– vores egen gravad laks; serveret på surbrød med rævesauce
STEGT ANDEBRYST
– rosa stegt andebryst med rødkål, svesker og andesky; serveres med rugbrød
RISALAMANDE
– med lun kirsebærsauce
Kr. 385,- pr. person
JULEFROKOST
Den klassiske danske julefrokost serveres mellem kl. 11.30 – 17.00. Den anrettet på fade og serveres ved bordet med brød, smør og fedt
2 SLAGS SILD
– stegt sild i øllage
– Linie Jule Aquavit sild
2 SLAGS FISK
– rødspættefilet med remoulade og citron
– gravad laks med rævedressing
3 SLAGS KØD & FJERKRÆ
– lun flæskesteg med rødkål og surt
– julemedister med grønlangkål og sennep
– hønsesalat med bacon
RISALAMANDE
– med lun kirsebærsauce
Minimum 2 personer og skal bestilles inden kl. 15.00 af alle ved bordet.
Anrettes på fade og serveres ved bordet med brød, krydderfedt og smør.
Kr. 485,- pr. person
JULEBORD
Den klassiske danske julemenu serveres mellem kl. 18.30 – 23.00. Den anrettet på fade og serveres ved bordet med brød, smør og fedt
2 SLAGS SILD
– stegt sild i øllage
– Linie juleaquavitsild
3 SLAGS FISK
– rødspættefilet med remoulade og citron
– røget ål med røræg og purløg
– gravad laks med rævedressing
4 SLAGS KØD & FJERKRÆ
– lun flæskesteg med rødkål og surt
– julemedister med grønlangkål og sennep
– kalvesylte med rødbeder og sennep
– hønsesalat med bacon
OST & DESSERT
– Stilton serveres med glaseret valnødder
– Ris a l’amande med lun kirsebær sauce