fbpx
Hvad leder du efter?

Take Away, To Go, Smørrebrød ud af huset

Hvis ikke I kan komme til os, kommer vi gerne til jer……..

Det er nu igen muligt at få klassiske smørrebrød med ud af huset. Vi starter først klargøring af jeres bestilling 15 min før, så smørrebrødet er helt frisksmurt, præcis som vi gør, når vore gæster bestiller i restauranten og helt klar ”To Go” på aftalt tidspunkt.

Bestil TakeAway

Praktisk Information

LUKKET

Det er ikke muligt at bestille Take Away i juleperioden fra torsdag den 09/11-23 og frem til søndag den 07/01-23.

Antal

Vi anbefaler min. 2 stykker smørrebrød pr. person.

Kvalitet

Vi starter først klargøring af jeres bestilling 15 minutter før levering, så smørrebrødet er helt frisksmurt. Præcis som vi gør, når vores gæster bestiller i restauranten. Det er pakket og klart ”To Go” på aftalt tidspunkt.

Bestilling

Bestillinger kan laves mellem kl. 10.00 – 16.00 og være klar tidligst 30 min efter.

Særlige kostønsker

Vi har ikke mulighed for at tilpasse de enkelte stykker individuelt. Men smører gerne på glutenfrit brød eller undlader smør/fedt på brødet, hvis det til- og fravælges i bestillingen.

Afhentningstider

Smørrebrød kan afhentes mandag – søndag 10:00-16:00

Adgang til restauranten

Der er 4 trin ned til restauranten. Er du gangbesværet eller kørestolsbruger, så ring til os før ankomst, så kommer vi op med bestillingen.

Anledning

Er jeres kantine lukket, eller skal I have et møde, har I lyst til at glæde jeres forældre eller bare forkæle jer selv derhjemme, måske I har planlagt en tur i naturen med en lille picnic. Her kan vores klassisk danske smørrebrød som Take Away være svaret på en god oplevelse.

Smørrebrødssedlen og menuerne

Vi tilbyder 15 af vore smørrebrød, der er velegnet til TakeAway. Ønsker du at nærstudere stykkerne inden bestilling, kan de ses i hovedmenuen under punktet MENU.

Bæreposer

Vores papirbæreposer kan indeholde op til 12 stykker smørrebrød. Fra 1. januar 2021 har et bredt flertal i folketinget indført et krav om betaling (kr.4) af alle slags bæreposer med hank for at sænke forbruget.

Levering

Vores samarbejdspartner TAXA 4X35 leverer gerne i Københavnsområdet ved nærmere aftale pr. mail [email protected] eller efter aftale med Juliette på mobil 2399 0423. Udgift til taxaen betales direkte til chaufføren ved levering.

Betaling

Smørrebrødet og menuerne betales online ved bestilling og kan efterfølgende afhentes mod fremvisning af bekræftelsen.

Større selskaber

Er I mere end 12 personer, er det muligt at bestille TakeAway med flere dages varsel på mail [email protected].

Parkering

Vi råder desværre ikke over vores egen parkeringsplads, men standsning foran restauranten er tilladt.

Data

Vi har valgt DinnerBookingen til bestilling og kundehåndtering af vores takeaway for smørrebrød. Det sikre at vores data ikke deles med andre og vi selv har den tætte kontakt med hver enkelt TakeAway Kunde.

Ingen take away i sommer & juleperioden 2024

I sommer- og juleperioden koncentrerer vi os om vores besøgende gæster i den gamle kælder. Det betyder at vi ikke tilbyder Take Away i følgende 2 perioder;

  • 15/06-24 – 02/09-24
  • 15/11-24 – 08/01-25

At Smørrebrød er ikke Mad
Og Kierlighed er ikke Had
Det er for Tiden hvad jeg veed
Om Smørrebrød og Kierlighed

Johan Herman Wessel