fbpx
Hvad leder du efter?

ONLINERESERVATION

Der kan normalt reserveres bord hos Schønnemann 120 dage forud. Dog kan særlige regler gælde i forbindelse med højtider. Hør mere om det i restauranten, eller send os en mail.

Vi har faste daglige serveringer mandag til søndag:
11:30 til 14:00, 13:00 til 17:00 (dog ikke i julen) og 14:14 til 17:00.

Book dit bord

Praktisk Information

Åbningstider

Mandag – søndag 11:30-17:00
Frokost serveres 11:30/12:00-14:00
eller 14:14-17:00

Kun i Schønnemann-stuen
Serveres frokost 13:00-17:00

Adgang til restauranten

Det lidt skæve tidspunkt 14:14 skyldes, at vi har brug for tid til at gøre restauranten klar efter vores tidlige gæster. Derfor har vi ikke mulighed for at lukke vores gæster ind før tid. Det gælder desværre også i dårligt vejr.

Annullering

Bliver I forhindret, bedes I kontakte os hurtigst muligt, så andre kan få glæde af bordet. Ring på telefon 33120785 eller 22980785. I kan også afbestille bordet via det ovenstående reservationslink. Vi forbeholder os retten til at frigive bordet til andre, hvis I er mere end 15 minutter forsinket. Vi følger desuden HORESTAs gældende afbestillingsregler, som du kan læse mere om her.

Børn i restauranten

Vi må først gøre opmærksom på, at vi er en klassisk dansk frokost restaurant med øl, snaps og voksen publikum – hvor stemningen og lydbølgerne kan gå højt. Vi har desværre ikke plads til barnevogne indenfor, ingen puslebord på toiletterne, ingen børnemenuer eller lign. børnevenlige faciliteter.

Vores forventning til forældre og bedsteforældre er, at de tager deres børn og børnebørn med på samme vilkår som voksne. Dvs. at de underholder dem ved bordet, sørger for at andre borde ikke bliver belastet af barnegråd eller klynk og amning foregår med respekt for forskellige kulturer.

Når det er sagt, er vi glade for børn og babyer, og vi sætter derfor pris på, at den der reserverer bordet giver besked til medspisende så evt. forventninger kan afstemmes på forkant.

Betaling

Ved betaling med kreditkort pålægges et gebyr, der svarer til det, udbyderen opkræver fra os. Det er som regel +0,75-0,88% for danske erhvervskreditkort. For udenlandske kreditkort (fra lande uden for EØS) som fx Visa/ Mastercard opkræves omkring +1,8%, mens der opkræves +2,40% ved American Express og Diners. For alle kort gælder det, at det ikke er muligt at betale individuelt. Det fulde beløb for hele selskabet skal betales på ét kort.

Adgang for gangbesværede og kørestolsbrugere

Vi vil selvfølgelige gerne byde alle velkommen i restauranten, men vores beliggenhed er forbundet med en række begrænsninger. Restauranten ligger under gadeniveau, og der er kun adgang via trapper. Desuden rækker pladsen ikke til indretning af handicaptoiletter. Når det er sagt, vil vi selvfølgelig gøre, hvad vi kan for at være behjælpelige med adgang og placering.

Større selskaber

Det er muligt at holde både større og mindre selskaber hos Schønnemann. Skal det være stort, har vi plads til ca. 90 gæster. De lidt mindre selskaber kan muntre sig i Schønnemann-stuen, hvor der er plads til 20-30 gæster. Er I færre, kan man sidde op til 12 personer ved vores største borde. Husk, at I skal vælge en af vores selskabsmenuer, hvis I er flere end 8 personer. Læs mere om vores selskabsmuligheder under ”Arrangementer”.

Særlige kostønsker

Vi fører ikke halal- eller kosherkød. Vi har glutenfri brød og øl. Alle vores stykker på menukortet der er markeret med ”stjerne ”, kan vi lave vegansk og vegetarisk. Der er ca. 6 forskellige at vælge mellem og I skal blot informere tjeneren på dagen, så hjælper vi med flere informationer. Har du andre særlige ønsker, bedes du kontakte os i god tid, så vi kan nå at imødekomme dem.

Parkering

Vi råder desværre ikke over vores egen parkeringsplads, men der forefindes parkeringshuse i nærheden – fx på Israels Plads og Berlingske P-hus ved Gl. Mønt.

Den, der ikke nyder drikken, drikker forgæves.

Francois Rabelais