Hvad leder du efter?

ONLINERESERVATION

Der kan normalt reserveres bord hos Schønnemann 120 dage forud. Dog kan særlige regler gælde i forbindelse med højtider. Hør mere om det i restauranten, eller send os en mail.

Vi har faste daglige serveringer mandag til lørdag:
11:30 til 14:00, 13:00 til 17:00 (dog ikke i julen) og 14:14 til 17:00.

Book dit bord

Praktisk Information

Åbningstider

Mandag – lørdag 11:30-17:00
Frokost serveres 11:30/12:00-14:00
eller 14:14-17:00
Lukket søn- og helligdage

Kun i Schønnemann-stuen
3. januar – 14. november 13:00-17:00
Julen 2019: 15. november – 2. december

Sommerferie i ugerne 29,30 & 31
Juleferie fra d. 22. december til og med d. 2. januar

Adgang til restauranten

Det lidt skæve tidspunkt 14:14 skyldes, at vi har brug for tid til at gøre restauranten klar efter vores tidlige gæster. Derfor har vi ikke mulighed for at lukke vores gæster ind før tid. Det gælder desværre også i dårligt vejr.

Annullering

Bliver I forhindret, bedes I kontakte os hurtigst muligt, så andre kan få glæde af bordet. Ring på telefon 33120785 eller 22980785. I kan også afbestille bordet via det ovenstående reservationslink. Vi forbeholder os retten til at frigive bordet til andre, hvis I er mere end 15 minutter forsinket. Vi følger desuden HORESTAs gældende afbestillingsregler, som du kan læse mere om her.

Børn i restauranten

Alle er velkommen i restauranten, men vi har ingen særlige børnemenuer, og der er ikke plads til højstole, puslerum, klap- og barnevogne. Derfor er restauranten ikke specielt velegnet til helt små børn.

Særlige kostønsker

Vi fører normalt ikke glutenfrit øl, halal- eller kosherkød. Har du særlige ønsker, bedes du kontakte os i god tid, så vi kan nå at imødekomme dine ønsker. Vi fører dog glutenfrit brød.

Betaling

Ved betaling med kreditkort pålægges et gebyr, der svarer til det, udbyderen opkræver fra os. Det er som regel +0,75-0,88% for danske erhvervskreditkort. For udenlandske kreditkort (fra lande uden for EØS) som fx Visa/ Mastercard opkræves omkring +1,8%, mens der opkræves +2,40% ved American Express og Diners. For alle kort gælder det, at det ikke er muligt at betale individuelt. Det fulde beløb for hele selskabet skal betales på ét kort.

Adgang for gangbesværede og kørestolsbrugere

Vi vil selvfølgelige gerne byde alle velkommen i restauranten, men vores beliggenhed er forbundet med en række begrænsninger. Restauranten ligger under gadeniveau, og der er kun adgang via trapper. Desuden rækker pladsen ikke til indretning af handicaptoiletter. Når det er sagt, vil vi selvfølgelig gøre, hvad vi kan for at være behjælpelige med adgang og placering.

Større selskaber

Det er muligt at holde både større og mindre selskaber hos Schønnemann. Skal det være stort, har vi plads til ca. 90 gæster. De lidt mindre selskaber kan muntre sig i Schønnemann-stuen, hvor der er plads til 20-30 gæster. Er I færre, kan man sidde op til 12 personer ved vores største borde. Husk, at I skal vælge en af vores selskabsmenuer, hvis I er flere end 8 personer. Læs mere om vores selskabsmuligheder under ”Arrangementer”.

Parkering

Vi råder desværre ikke over vores egen parkeringsplads, men der forefindes parkeringshuse i nærheden – fx på Israels Plads og Berlingske P-hus ved Gl. Mønt.

Den, der ikke nyder drikken, drikker forgæves.

Francois Rabelais