fbpx
Hvad leder du efter?

ARRANGEMENTER
& SELSKABER

Der er mange gode anledninger til at samles
– og gerne med lidt godt at spise.
Byd selskabet velkommen hos Schønnemann,
og nyd stedets næsten 150-års selskabserfaring.

SE SELSKABSMENUERNE

Fester

Hos Schønnemann kan holde fester af enhver slags – både firma- og privatfest. Er I mange, kan vi tilbyde restaurantens tre stuer. Her kan I være ca. 90 personer, men vi byder også mindre selskaber velkommen. I kan fx få en af restaurantens stuer med plads til omkring 25-30 personer eller 2 stuer med plads til omkring 30-60 personer. I menuen præsenterer vi et udvalg af vore faste selskabsmenuer, men skulle I have andre ønsker, er I selvfølgelig meget velkommen til at tage en personlig snak med vores køkkenchef.

Selskaber

Ved selskaber på mere end 8 personer skal der ved bordbestilling bestilles menu på forhånd, som serveres til hele bordet. Det er desværre ikke muligt at bestille individuelle menuer eller stykker, når I er så mange. Senest fire dage før jeres besøg skal I beslutte jer for en menu og antal. Vær opmærksom på, at I som minimum bliver faktureret for det bestilte antal menuer ved arrangementet.

Aftenåbent

Om aftenen holder vi normalt kun åbent for selskaber, men hvor mange er egentlig et selskab? Ja, det kan være svært at afgøre alene ved et antal. Det betyder ikke, at antallet er irrelevant, men at også menuen og valget af drikkevarer har indflydelse på definitionen af et selskab. Lad os tage en snak om selskabets karakter, så vi kan afgøre, om vi definerer selskaber på samme måde.

Selskabsmenuer

I menuen præsenterer vi et udvalg af vore faste selskabsmenuer, men skulle I have andre ønsker, er I selvfølgelig meget velkommen til en personlig snak med vor køkkenchef.

SE SELSKABSMENUERNE

Schønnemann-stuen

Vi afholder mange forskellige arrangementer i den hyggelige Schønnemann-stue, og hvad end der er tale om, bliver arrangementerne altid hyggeligere over godt smørrebrød.

Stuen har plads til 25-30 personer, og vi kan hjælpe med alle forberedelserne. Ring eller skriv endelig, så vi sammen kan planlægge dit næste arrangement.

Efter en god middag kan man klare alt, til og med sin familie.

Oscar Wilde