Deprecated: Function `cookiebot_assist` is deprecated. Use `\cybot\cookiebot\lib\cookiebot_assist` instead. in /usr/www/users/schonne/wp-content/plugins/cookiebot/src/lib/helper.php on line 17
type="text/plain" data-cookieconsent="statistics">
if(window.location.host == 'www.restaurantschonnemann.dk'){
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');
ga('create', 'UA-90099982-4', {
'storage': 'none' // Disable cookies
});
ga('send', 'pageview');
}
serveres med sky, løg, karse og grov sennep; serveres på rugbrød smurt med fedt
DANSK NATIONALSYMBOL
Grisen er blevet så folkekær en råvare, at den nærmest er blevet et dansk nationalsymbol. Vi har spist gris siden oldtiden, og ingen anden europæisk nation spiser så meget gris som Danmark. På Schønnemann kan du altid finde en række af de stykker, der har gjort grisen så populær.
Julerullepølse
– med sky, løg, karse og grov sennep; serveres på rugbrød smurt med fedt
140
Braiseret svinebryst
– svinebryst braiseret i balsamico serveres kold med æbler, bacon og timian
145
Kold flæskesteg
– med rødkål, agurkesalat og portvinssvesker
130
Æbleflæsk
– med stegte løg, æbler og timian
140
Blodpølse
– ned æblekompot, kanel og sirup
140
Julemedister
– med appelsin og allehånde; serveres med grønlangkål og sennep