Deprecated: Function `cookiebot_assist` is deprecated. Use `\cybot\cookiebot\lib\cookiebot_assist` instead. in /usr/www/users/schonne/wp-content/plugins/cookiebot/src/lib/helper.php on line 17
type="text/plain" data-cookieconsent="statistics">
if(window.location.host == 'www.restaurantschonnemann.dk'){
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');
ga('create', 'UA-90099982-4', {
'storage': 'none' // Disable cookies
});
ga('send', 'pageview');
}
rørt tatar af okse; serveres med pocheret æg, sennepsmayonnaise og stegt rugbrød
Michel Roux Jr. / Restaurant Le Gavroche
Kokkens tatar
tatar af okse med friterede og syltede løg, syltede sennepskorn, sennepscreme og karse
MODERNE KLASSIKER
De seneste års fokus på nordisk madkultur, hvor sarte, mineralske smage får lov at stå alene, har gjort tateren moderne igen. Det har den såmænd altid været på Schønnemann, og det kommer eventulle nye tendenser nok ikke til at ændre på.
Tatar - klassisk
– tatar af okse med rå æggeblomme, kapers, peberrod, løg og pickles
180
Kokkens tatar
– tatar af okse med friterede og syltede løg, syltede sennepskorn, sennepscreme og karse
180
Slagterens rørt tatar
– tatar af okse, rørt med Braastad XO Cognac, sennep og krydderurter; serveres med løg, friterede kapers, høvlet peberrod, æggeblomme og stegt rugbrød
195
Michel Roux Jr. rørt tatar
Michel Roux Jr. / Restaurant Le Gavroche – London
– tatar af okse, rørt med Braastad XO Cognac; serveres med pocheret æg, sennepsmayonnaise, høvlet peberrod og stegt rugbrød
200
Ristet rørt tatar
Ole Troelsø / Gastronomiredaktør, dagbladet BØRSEN
– tatar af okse,rørt med Braastad XO Cognacog let ristet; serveres med høvlet peberrod og friterede kapers