![](https://www.restaurantschonnemann.dk/wp-content/uploads/2019/01/selskaber_frokost.png)
TAKEAWAY
![](https://www.restaurantschonnemann.dk/wp-content/uploads/2022/01/M1A2516-web_500x352_acf_cropped_500x352_acf_cropped_500x352_acf_cropped.jpg)
Marineret sild med karrysalat, løg, kapers og smilende æg
![](https://www.restaurantschonnemann.dk/wp-content/uploads/2020/04/M1A2703-web_500x352_acf_cropped.jpg)
Håndpillede grønlandske rejer
Håndpillede grønlandske rejer i pyramide med mayonnaise og citron
![](https://www.restaurantschonnemann.dk/wp-content/uploads/2021/04/T0A3031-web-1_500x352_acf_cropped_500x352_acf_cropped.jpg)
Æg & rejer
Æggemad med håndpillede rejer, mayonnaise, dild og citron
![](https://www.restaurantschonnemann.dk/wp-content/uploads/2024/03/Formandens-laksemad_500x352_acf_cropped.jpg)
Formandens laksemad
Varmrøget laks med citroncreme, fennikel og kørvel
![](https://www.restaurantschonnemann.dk/wp-content/uploads/2020/04/M1A2977-web_500x352_acf_cropped.jpg)
Friteret rødspætte - klassisk
Pankopaneret, friteret rødspætte med vores egen remoulade, dild og citron
![](https://www.restaurantschonnemann.dk/wp-content/uploads/2020/06/6.-Rødspætte-Mayo_500x352_acf_cropped.jpg)
Friteret Rødspætte - Danskeren
Pankopaneret, friteret rødspætte med vores egen mayonnaise, håndpillede rejer, dild og citron
![](https://www.restaurantschonnemann.dk/wp-content/uploads/2021/04/M1A2744-web_500x352_acf_cropped_500x352_acf_cropped_500x352_acf_cropped.jpg)
Klassisk kartoffelmad
Kartoffelmad med bacon, mayonnaise, rødløg og purløg
![](https://www.restaurantschonnemann.dk/wp-content/uploads/2020/06/9.-Hønsesaalat_500x352_acf_cropped.jpg)
Hønsesalat
Hønsesalat med asparges og bacon
![](https://www.restaurantschonnemann.dk/wp-content/uploads/2020/06/10.-Dyrlægen_500x352_acf_cropped.jpg)
Dyrlægens natmad
Krydret kalveleverpostej belagt med saltkød, portvinssky og rå løg; serveres på rugbrød smurt med fedt
![](https://www.restaurantschonnemann.dk/wp-content/uploads/2020/06/11.-Roastbeef_500x352_acf_cropped.jpg)
Roastbeef
Roastbeef med remoulade, peberrod, agurkesalat og sprøde løg
![](https://www.restaurantschonnemann.dk/wp-content/uploads/2020/06/12.-Tatar_500x352_acf_cropped.jpg)
Rørt Tartar
Rørt tatar med friterede løgringe og karse
![](https://www.restaurantschonnemann.dk/wp-content/uploads/2021/08/M1A3702-web_500x352_acf_cropped_500x352_acf_cropped.jpg)
Danske oste
Danske oste med syltede sage og friteret rugbrød
At mødes over en god frokost
Det er altid rart at mødes over et godt måltid. Fremmede falder i snak, og venner finder ind til nye emner – især hvis man ikke selv skal stå i køkkenet. Vi går gerne i køkkenet, så I kan hygge jer. I, der skal mødes, skal kun blive enige om hvilke af vore stykker I ønsker og bestille dem her fra hjemmesiden.
Marineret sild
– med karrysalat, løg, kapers og smilende æg; serveret med rugbrød, smurt med fedt
Fruens kryddersild
– gammeldags modnet sild i krydderlage med creme fraiche, løg og kapers; serveret på rugbrød smurt med fedt
Grønlandske rejer i Pyramide
– friskpillede søkogte grønlandske rejer med mayonnaise, dild og citron; serveret på franskbrød smurt med smør
Æg & Rejer
– æggemad med håndpillede rejer, mayonnaise, dild og citron; serveret på rugbrød smurt med smør
Formandens laksemad
– Varmrøget laks med citroncreme, syltede løg og fennikel
Rødspætte - dansker
– Pankopaneret, friteret rødspætte med vores egen mayonnaise og håndpillede rejer; serveret på rugbrød smurt med smør
Rødspætte - klassisk
– Pankopaneret, friteret rødspætte med remoulade og citron; serveret på rugbrød smurt med smør
Klassisk kartoffelmad
– med mayonnaise, bacon, rødløg og purløg; serveret på rugbrød smurt med smør
Kartoffelmad - sommer
– kartoffelmad med ærtecreme og friskpillede søkogte grønlandske rejer
Hønsesalat
– med asparges og bacon; serveret på rugbrød
Dyrlægens natmad
– krydret kalveleverpostej belagt med saltkød, portvinssky, rå løg og karse; serveret på rugbrød smurt med fedt
Roastbeef
– med remoulade, peberrod, agurkesalat og sprøde løg; serveret på rugbrød smurt med smør
Rørt tatar
– tatar af oksekød rørt med æggeblomme, krydderier og urter; serveres med friterede løgringe og karse på rugbrød smurt med smør
Ost
– Danske oste med syltede sager og friteret rugbrød
Medalje
– af mørdej med mørk chokolade, vaniljecreme og sommerbær
Bæreposer
– Vores papirbæreposer kan indeholde op til 12 stykker smørrebrød. Fra 1. januar 2021 har et bredt flertal i folketinget indført et krav om betaling af alle slags bæreposer med hank for at sænke forbruget.