
TAKEAWAY

Marineret sild med karrysalat, løg, kapers og smilende æg

Håndpillede grønlandske rejer
Håndpillede grønlandske rejer i pyramide med mayonnaise og citron

Æg & rejer
Æggemad med håndpillede rejer, mayonnaise, dild og citron

Formandens laksemad
Varmrøget laks med peberrodscreme, æbler og fennikel

Friteret rødspætte - klassisk
Pankopaneret, friteret rødspætte med vores egen remoulade, dild og citron

Friteret Rødspætte - Danskeren
Pankopaneret, friteret rødspætte med vores egen mayonnaise, håndpillede rejer, dild og citron

Klassisk kartoffelmad
Kartoffelmad med bacon, mayonnaise, rødløg og purløg

Hønsesalat
Hønsesalat med æbler, svampe og bacon

Dyrlægens natmad
Krydret kalveleverpostej belagt med saltkød, portvinssky og rå løg; serveres på rugbrød smurt med fedt

Roastbeef
Roastbeef med remoulade, peberrod, agurkesalat og sprøde løg

Rørt Tartar
Rørt tatar med friterede løgringe og karse

Danske oste
Danske oste med syltede sage og friteret rugbrød
At mødes over en god frokost
Det er altid rart at mødes over et godt måltid. Fremmede falder i snak, og venner finder ind til nye emner – især hvis man ikke selv skal stå i køkkenet. Vi går gerne i køkkenet, så I kan hygge jer. I, der skal mødes, skal kun blive enige om hvilke af vore stykker I ønsker og bestille dem her fra hjemmesiden.
Marineret sild
– med karrysalat, løg, kapers og smilende æg; serveret med rugbrød, smurt med fedt
Fruens kryddersild
– gammeldags modnet sild i krydderlage med creme fraiche, løg og kapers; serveret på rugbrød smurt med fedt
Grønlandske rejer i Pyramide
– friskpillede søkogte grønlandske rejer med mayonnaise, dild og citron; serveret på franskbrød smurt med smør
Æg & Rejer
– æggemad med håndpillede rejer, mayonnaise, dild og citron; serveret på rugbrød smurt med smør
Formandens laksemad
– Varmrøget laks med peberrodscreme, syltede æbler og fennikel
Rødspætte - dansker
– Pankopaneret, friteret rødspætte med vores egen mayonnaise og håndpillede rejer; serveret på rugbrød smurt med smør
Rødspætte - klassisk
– Pankopaneret, friteret rødspætte med remoulade og citron; serveret på rugbrød smurt med smør
Klassisk kartoffelmad
– med mayonnaise, bacon, rødløg og purløg; serveret på rugbrød smurt med smør
Kartoffelmad - vinter
– kartoffelmad med rygeostcreme, lögrom, rødløg, karse og citron
Hønsesalat
– med æbler, svampe og bacon; serveret på rugbrød
Dyrlægens natmad
– krydret kalveleverpostej belagt med saltkød, portvinssky, rå løg og karse; serveret på rugbrød smurt med fedt
Roastbeef
– med remoulade, peberrod, agurkesalat og sprøde løg; serveret på rugbrød smurt med smør
Rørt tatar
– tatar af oksekød rørt med æggeblomme, krydderier og urter; serveres med friterede løgringe og karse på rugbrød smurt med smør
Ost
– Danske oste med kompot af frugt og friteret rugbrød
Citronfromage
– gammeldags med flødeskum og pistacienødder
Bæreposer
– Vores papirbæreposer kan indeholde op til 12 stykker smørrebrød. Fra 1. januar 2021 har et bredt flertal i folketinget indført et krav om betaling af alle slags bæreposer med hank for at sænke forbruget.