Deprecated: Function `cookiebot_assist` is deprecated. Use `\cybot\cookiebot\lib\cookiebot_assist` instead. in /usr/www/users/schonne/wp-content/plugins/cookiebot/src/lib/helper.php on line 17
type="text/plain" data-cookieconsent="statistics">
if(window.location.host == 'www.restaurantschonnemann.dk'){
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');
ga('create', 'UA-90099982-4', {
'storage': 'none' // Disable cookies
});
ga('send', 'pageview');
}
Det kan undertiden være rart at bestille en anretning, hvor man bare kan læne sig tilbage og vente på, at de lækre retter bliver serveret i en lind strøm. Er I mere end 8 personer i jeres selskab, skal I alle vælge den samme menu. På den måde kan vi nemlig sørge for, at I alle får maden samtidig.
SCHØNNEMANN ANRETNING
Den traditionsbundne 3 retters frokostmenu serveret med brød, smør og fedt
MARINERET SILD
– med karrysalat, løg, kapers og smilende æg
PARISERBØF
– med løg, spejlæg og agurkesalat
KRANSEKAGE
– serveres med kaffe eller te
Kr. 350 pr. person
anrettes på tallerken
SCHØNNEMANN FROKOST - klassisk
Den klassiske danske frokost serveres fra 02/06 – 17/08-25
2 SLAGS SILD
– Udvalg af sæsonens muligheder
2 SLAGS FISK
– Rødspættefilet med remoulade og citron
– Røget laks med røræg og purløg
3 SLAGS KØD & FJERKRÆ
– Tartelet med høns i asparges
– Roastbeef med klassisk tilbehør
– Mørbradbøf med bløde løg og agurkesalat
SÆSONENS KAGE
– mørdejsbund med chokolade vanille creme og røde sommerbær
Kr. 430 pr. person
Retterne anrettet på fade, serveret ved bordet med brød, smør og fedt
Den klassiske danske frokost serveres fra 18/08 – 12/11-25
2 SLAGS SILD
– Udvalg af sæsonens muligheder
2 SLAGS FISK
– Rødspættefilet med remoulade og citron
– Røget laks med røræg og purløg
3 SLAGS KØD & FJERKRÆ
– Hønsesalat med æbler og svampe
– Kalveleverpostej med bacon og rødbeder
– Mørbradbøf med bløde løg og agurkesalat
KRANSEKAGE
– med kaffe eller te
Kr. 430 pr. person
Retterne anrettet på fade, serveret ved bordet med brød, smør og fedt
Den klassiske danske frokost serveres fra 02/01 – 22/03-26
2 SLAGS SILD
– Udvalg af sæsonens muligheder
2 SLAGS FISK
– Rødspættefilet med remoulade og citron
– Røget laks med røræg og purløg
3 SLAGS KØD & FJERKRÆ
– Hønsesalat med æbler og svampe
– Kalveleverpostej med bacon og rødbeder
– Mørbradbøf med bløde løg og agurkesalat
KRANSEKAGE
– med kaffe eller te
Kr. 430 pr. person
Retterne anrettet på fade, serveret ved bordet med brød, smør og fedt
Den klassiske danske frokost serveres fra 23/03 – 31/05-26
2 SLAGS SILD
– Udvalg af sæsonens muligheder
2 SLAGS FISK
– Rødspættefilet med remoulade og citron
– Asparges hollandaise med rejer
3 SLAGS KØD & FJERKRÆ
– Tartelet med høns i asparges
– Rørt tatar med danske krydderurter og æggeblomme
– Frikadeller med klassisk kartoffelsalat
SÆSONENS KAGE
– Rabarberkage
Kr. 430 pr. person
Retterne anrettet på fade, serveret ved bordet med brød, smør og fedt
SMØRREBRØD - SPECIFICERET
Her får I mulighed for først at vælge to stykker (ens for alle) ud fra vores smørrebrødsseddel og afslutter med kransekage der serveres med kaffe eller te
SMØRREBRØD
– 2 stykker smørrebrød efter eget valg(ens for alle)
KRANSEKAGE
– serveres med kaffe eller te
Kr. 390 pr. person
smørrebrød serveres på tallerken
SMØRREBRØD - 3 KLASSIKERE
Her får I mulighed for at smage tre klassiske stykker (ens for alle)
DANSKER
– Rødsættefilet med mayonnaise og rejer
ROASTBEEF
– med remoulade, sprøde løg, agurkesalat og peberrod
KRANSEKAGE
– serveres med kaffe eller te
Kr. 350 pr. person
smørrebrød serveres på tallerken
SMØRREBRØD - 3 MODERNE
Her får I mulighed for at smage tre klassiske stykker (ens for alle)
FORMANDENS LAKSEMAD
– varmrøget laks med citroncreme sommergrønt og kørvel; serveres på ristet rugbrød
KOKKENS ROASTBEEF
– tatar af okse med estragonmayonnaise, kartoffel chips og syltede grønne tomater.
KRANSEKAGE
– serveres med kaffe eller te
Kr. 350 pr. person
smørrebrød serveres på tallerken