
OST & DESSERT
FINALEN
Uanset hvor mæt man er blevet, er der altid plads til et stykke ost eller en dessert. Man ved aldrig, hvornår man får noget igen.
med portvinssky, løg og rom; serveres på rugbrød eller surbrød
med syltede sager; serveres med friteret rugbrød
med nougat
Uanset hvor mæt man er blevet, er der altid plads til et stykke ost eller en dessert. Man ved aldrig, hvornår man får noget igen.
– med solbærsyltetøj og ristet franskbrød
– fra Ulvedal med portvinssky, rødløg og karse; serveres med rom på rugbrød eller surbrød smurt med fedt
– fast og fyldig komælksost med små krystaller; serveres med frugtkompot og friteret rugbrød
– en Unika ost fra Arla som har mælkens naturlige fedtindhold af fløde tredoblet . Smagen er balanceret med gærkulturen Geotrichum, som danner en sprød, skimmelagtig overflade og resultere i en lækker, cremet hvidskimmelost; serveres med syltede valnødder, brombær og friteret rugbrød
– Blid cremet blåskimmelost. Ikke en efterligning af den italienske Gorgonzola – der er snarere tale om en forbedring af den. Vi serverer den stadig klassisk på ristet rugbrød med æggeblomme og rødløg
– sølvræv er en cremet blåskimmelost tilsat en anelse fåremælk for at gøre den bred og fyldig i smagen. Den er fremstillet på Gensing mejeri. Serveres med frugtkompot og friteret rugbrød
– nok til 2 personer – 3 slags ost efter køkkenets valg; serveres med frugt kompot og friteret rugbrød
– 3 fyldte chokolade
– med nougat
– med appelsincreme, abrikos og mandler
– gammeldags toppet med flødeskum og pyntet med kandiserede pistacienødder