
OST & DESSERT

Gammel ost
med portvinssky, løg og rom; serveres på rugbrød eller surbrød

Danske oste
med syltede sager; serveres med friteret rugbrød

Camembert frit
med solbærsyltetøj og ristet franskbrød

Lun kransekage
med nougat

Jordbærkage
mørdejsbund, mazarin, mørk chokolade, vaniliecreme og danske jordbær

Ymerfromage
med danske jordbær, crumble og jordbærfløde
FINALEN
Uanset hvor mæt man er blevet, er der altid plads til et stykke ost eller en dessert. Man ved aldrig, hvornår man får noget igen.
Camembert frites
– med solbærsyltetøj og ristet franskbrød
Gammel ost
– fra Ulvedal med portvinssky, rødløg og karse; serveres med rom på rugbrød eller surbrød smurt med fedt
Mild ost - Ulvedal
– fra Ulvedal med jordbær kompot og citrus urter; serveres på ristet franskbrød
Rygeost
– serveres med radiser, purløg, tomat, kommen og ristet rugbrød
Vesterhavsost
– fast lagret komælksost fra det danske mejeri, Thise; serveres med frugtkompot og friteret rugbrød
Den hvide dame - Arla Unika
– en Unika ost fra Arla som har mælkens naturlige fedtindhold af fløde tredoblet . Smagen er balanceret med gærkulturen Geotrichum, som danner en sprød, skimmelagtig overflade og resultere i en lækker, cremet hvidskimmelost; serveres med syltede valnødder, brombær og friteret rugbrød
Måneskær - Arla Unika
– Blid cremet blåskimmelost. Ikke en efterligning af den italienske Gorgonzola – der er snarere tale om en forbedring af den. Vi serverer den stadig klassisk på ristet rugbrød med æggeblomme og rødløg
Sølvræv - Arla Unika
– sølvræv er en cremet blåskimmelost tilsat en anelse fåremælk for at gøre den bred og fyldig i smagen. Den er fremstillet på Gensing mejeri. Serveres med frugtkompot og friteret rugbrød
Dagens ostetallerken
– nok til 2 personer – 3 slags ost efter køkkenets valg; serveres med frugt kompot og friteret rugbrød
Små søde
– 3 fyldte chokolade
Lun kransekage
– med nougat
Ymerfromage
– med danske jordbær, crumble og jordbærfløde
Jordbærkage
– mørdejsbund, mazarin, mørk chokolade, vaniliecreme og danske jordbær