OST & DESSERT
FINALEN
Uanset hvor mæt man er blevet, er der altid plads til et stykke ost eller en dessert. Man ved aldrig, hvornår man får noget igen.
med portvinssky, løg og rom; serveres på rugbrød eller surbrød
med syltede sager; serveres med friteret rugbrød
med nougat
Uanset hvor mæt man er blevet, er der altid plads til et stykke ost eller en dessert. Man ved aldrig, hvornår man får noget igen.
– med solbærsyltetøj og ristet franskbrød
– fra Pibe Mølle med portvinssky, rødløg og karse; serveres med rom på rugbrød eller surbrød smurt med fedt
– serveres med syltede sager og friteret rugbrød
– grubelageret Vesterhavsost er en færdigmodnet Vesterhavsost, som har ligget i Hjerm kalkgrube i 3 måneder – det gør at osten bliver blødere, mere sødmefuld med noter af nødder, frugt og fine proteinkrystaller; serveres med syltede valnødder, brombær og friteret rugbrød
– rørt med Helsingør Sherry Akvavit; serveres med garniture og stegt rugbrød
– en Unika ost fra Arla som har mælkens naturlige fedtindhold af fløde tredoblet . Smagen er balanceret med gærkulturen Geotrichum, som danner en sprød, skimmelagtig overflade og resultere i en lækker, cremet hvidskimmelost; serveres med syltede valnødder, brombær og friteret rugbrød
– Blid cremet blåskimmelost. Ikke en efterligning af den italienske Gorgonzola – der er snarere tale om en forbedring af den. Vi serverer den stadig klassisk på ristet rugbrød med æggeblomme og rødløg
– blåskimmelost med en kontrastfuld, intens smag af skimmel, sød frugt. Den prikker let på ungen og har sprøde proteinkrystaller. Tallet 12 angiver det antal måneder osten har modnet
– nok til 2 personer – 3 slags ost efter køkkenets valg; serveres med syltede sager og friteret rugbrød
– spørg venligst deres tjener om dagens udvalg
– med nougat
– toppet med flødeskum
– med pærer og knas