fbpx
Hvad leder du efter?

Godt nytår 2021/22

27. december 2021

ET NYT SPÆNDENDE ÅR STÅR FOR DØREN……….

Det gamle år 2021 vil for altid stå klarest for den konstante omstilling i driften og vores gæsters ufortrødne opbakning under pandemiens 2’den og 3’die bølge.

Vi genåbnede den gamle Snapsekælder for anden gang i pandemien den 21. april 2021. Der var mange restriktioner at forholde sig til, men stille og roligt fandt stuerne tilbage i den velkendte stemning.

Schønnemann åbnede om søndagen – for første gang i 144 år, for at ruste os til vinterens 3’die bølge af epidemien. Desuden har det været muligt at besøge os i sommerferien, i julen og nu nytåret over. Det har været en succes, som vi fortsætter med i året 2022.

Med de mange nye åbningsdage er vi også stolte over at kunne byde nye dygtige kollegaer velkommen, så holdet i køkkenet er udvidet med 2 medarbejder og det samme på tjenersiden. Alle har været fleksible og taget godt imod hinanden.

Over sommeren deltog vi i “smørrebrødets dag” på Israels plads og “DM i tartelet” på Rådhuspladsen. Det var to spændende dage, hvor opmærksomheden på vores niche i branchen var i centrum.

Julen er jo som bekendt en fejring af det gode og det onde. Det oplevede vi, da vi pga. covid-19 smitte fra besøgende gæster, fandt smitte blandt vores medarbejder. Vi valgte at annullere alle vores gæsters reservationer i uge 50 – lige op til jul, for at stoppe smittekæden. Det gode ved situationen har været, at vi har opnået en form for immunitet. Vi glæder os derfor over at måtte holde åben gennem den 3’die bølge af epidemien. Vi bød derfor vores gæster velkommen i trykke omgivelser i juledagene og fortsætter med det nytåret over.

Vi ser tilbage på et udfordrende, men spændende år, som vi kun er kommet godt igennem med opbakning fra alle vores stamgæster samt alle de nye gæster, der har været nysgerrige for at besøge os.

Vi tager derfor fat i det nye år med samme ”gamle” optimisme og glæder os til at byde velkommen hos SCHØNNEMANN – 4 trin ned og ind i en verden af traditioner og godt værtskab.

Juliette & Thomas Gaarn Rasmussen
Restauratører