Hvad leder du efter?

JULEN PÅ SCHØNNEMANN

Julen er en særlig tid for os og vores gæster, og det kan derfor være svært at få bord. Derfor anbefaler vi, at du er ude i god tid. Du kan kun booke 120 dage ud i fremtiden via vores bookingsystem. Er du ude i bedre tid – det anbefaler vi – vil vi bede dig om at sende en forespørgsel her. Ellers kan du booke via vores bookingsystem på knappen herunder.

RESERVER BORD

Åbningstider i julen 2019

Mandag ~ Lørdag 11:30 – 17:00

Frokost serveres: 11:30-14:00 eller 14:14-17:00

Vi holder ekstra juleåbent klokken 18:30-23:00 på følgende dage:
November 2019: d. 15., 16., 22., 23., 28., 29. og 30.
December 2019: d. 5., 6., 7., 12., 13., 14., 19., 20. og 21.

I juletiden skruer vi en ekstra tand op for hyggen. I takt med at drillenisserne slår sig løs, bliver stemningen højere og højere i den festligt pyntede restaurant. At også nogle af gæsterne bliver pyntede kan ikke udelukkes. Vi serverer i hvert fald dejligt, mørkt juleøl fra Tuborg, Jacobsen og Nørrebro Bryghus, og i anledning af højtiden har vi sat de krydrede julesnapse og -akvavitter på køl. I juletiden skænker vi en del af Aalborgs årligt tilbagevendende Jule Akvavit, den norske Linie, den svenske O.P. Anderson, Kronborgs fadlagrede og den helt specielle Hr. Skov Julesnaps, der er smagt til med appelsinskal, kanel og stjerneanis. Vi har selvfølgelig også alle vores øvrige snapse og akvavitter klar, så der er noget for enhver.

Snapsene og øllet passer rigtig godt til de mange specialiteter, som er på menuen i juledagene. Prøv fx vores stegte sild, som har trukket i en helt speciel lage af Golden Naked Chrismas Ale fra Jacobsen. Du skal også smage den krydrede julesild marineret i Linie Jule Akvavit. Og så er der klassikerne æbleflæsk, blodpølse, lun flæskesteg og julemedister med sønderjysk vreden kål – og som noget nyt vores julepaté med rødbeder og grov sennep. Det hele afsluttes naturligvis med risalamande med lun kirsebærsauce for dem, der har plads.

Du kan vælge blandt alle vore klassiske julestykker eller at kaste dig ud i den traditionelle juleanretning til kr. 339, julefrokosten til kr. 449 eller det helt store julebord til kr. 579, som dog kun serveres om aftenen tors-, fre- og lørdag i perioden fra d. 15. november til d. 21. december 2019.

Vi holder en velfortjent juleferie fra den 22. december til den 2. januar 2019.
Vi åbner igen fredag den 3. januar 2019.

 

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul, og vi glæder os til at fejre den med jer i restauranten

Glem ikke, at hvis julen ikke findes i dit hjerte, så finder du den heller ikke under juletræet.

Charlotte Carpenter