fbpx
Hvad leder du efter?

COPENHAGEN BEER WEEK

17. april 2022

En Moderne Arbejdsfrokost

Præsenteres af Restaurant Schønnemann

Under Copenhagen Beer Week slår Restaurant Schønnemann sig sammen med bryggeriet Teedawn. Hos bryggeriet Teedawn har man fokus på at skabe klassiske, ægte, rene, milde, runde, behagelige og bløde smagsoplevelser. Man har derfor underlagt sig verdens ældste og strengeste regelsæt for øl-brygning – det Bayerske renhedspåbud fra 1516. Det vil sige, at øllene udelukkende er brygget på rent og umanipuleret kilde- og postevand, førsteklasses naturhumle og maltsorter samt unikke gær-stammer.

Som gæst vil du denne dag kunne opleve fagets allerskarpeste byde på en ny, unik tilgang og et muligt bud på en fremtidig retning for det verdenskendte danske øl og smørrebrød. Undervejs vil Juliette fra Restaurant Schønnemann og Henrik fra Teedawn fortælle historier ved bordene om stedets historie, deres tilgang til vegetarisk og vegansk smørrebrød i kombination med alkoholfri og letøl.

Restaurant Schønnemann er én af verdens ældste og mest hæderkronede smørrebrødsrestauranter. De fire, små trin, der fører ned til Restaurant Schønnemann, er nok beskedne i afstand, men de fører dig tilbage til en svunden tid, hvor hjerteligt værtskab og kvalitetsmad lavet fra bunden stadig gælder. Her handler det om at hygge sig over smørrebrød af højeste kvalitet og velskænket øl, som man har gjort det i snart 150 år.

Pris 495 kr. inkl. gebyr.