Nye ejere - og samme stolte traditioner

Restauratørparret Juliette og Thomas Gaarn Rasmussen, som overtog restaurant Schønnemann på Hauser Plads i november, har nu sat holdet, der skal føre Københavns bedste frokostrestaurant videre på allerhøjeste niveau.

Respekten for historie og tradition og ambitionen om at servere smørrebrød af bedste kvalitet har været drivkraften, siden de forrige ejere, Søren og John Puggaard, overtog Schønnemann i 2007, og restauranten har i den periode fået opdateret de gode, gamle dyder, så stedet i dag er i en klasse for sig på den københavnske smørrebrødsscene.
 

Den placering fastholder de nye ejere, og med et toptunet team i køkkenet, knivskarpe retter og en veloplagt tjenerstab sørger de for, at Schønnemanns gæster altid er i trygge hænder, fra det øjeblik de træder de fire trin ned i restauranten.

På kortet finder man stadig det klassiske danske smørrebrød, de lune retter og specialiteterne, som kun serveres på Schønnemann - alt sammen lavet af de bedste råvarer og naturligvis altid frisksmurt. Schønnemanns langtidslagrede sild, de nypanerede rødspættefileter, ålen med den frisklavede røræg, den klassiske løvemad og mørbradbøfferne med bløde løg udgør blot en beskeden del af køkkenets formåen.
 

Mere end 140 specielt udvalgte danske og udenlandske snapse, akvavitter og genevers udgør snapsekortet. Disse serveres enten tempererede eller let afkølede, og der skænkes stadigvæk fornuftigt op til randen af glasset.

Schønnemann er som den eneste frokostrestaurant af Den danske Spiseguide hele to gange blevet udnævnt til ”Årets Frokostrestaurant” og har modtaget et utal af andre flotte udmærkelser og anmeldelser i både danske og udenlandske aviser og magasiner.
 

Senest har dagbladet Børsens madanmelder, Ole Troelsø, skrevet om Schønnemanns smørrebrød: ”Jeg var spændt på at se, hvordan et par af de klassiske stykker præsenterede sig i dag … Stykkerne smagte lige så godt, som de ser ud”.
 

(fra venstre) Thomas Gaarn  Rasmussen, Juliette Noyons Rasmussen, fhv. ejer Søren og (i baggrunden) John Puggaard, der som sparringspartner med de nye restauratører sikrer, at kvalitet og tradition føres videre i restauranten.