Restaurant Schonnemann - KLASSISK DANSK FROKOST SIDEN 1877 Restaurant Schonnemann - DANSK SMØRREBRØD Restaurant Schonnemann - ONLINE BORDBESTILLING Restaurant Schonnemann - FIRE TRIN NED.. Restaurant Schonnemann - SCHØNNEMANN STUEN Restaurant Schonnemann - VILD MED SNAPS
KLASSISK DANSK FROKOST SIDEN 1877
Frokost serveres: 11:30-14:00 eller 14:14-17:00
DANSK SMØRREBRØD
Schønnemann er Danmarks bedste smørrebrødsrestaurant, så enkelt kan det siges. Ole Troelsø - Børsen
ONLINE BORDBESTILLING
Frokost serveres 11:30-14:00 eller 14:14-17:00
FIRE TRIN NED..
og ind i en verden og traditioner og godt værtsskab
SCHØNNEMANN STUEN
Reception, jubilæum, fødselsdag, arbejdsfrokost, præsentationsmøde, bestyrelsesmøde, generalforsamling der er mange anledninger til at samles - og gerne med lidt godt at spise, når det skal være en succés
VILD MED SNAPS
- prøv en af mere end 140 specielt udvalgte danske og udenlandske snapse.
 

Måske det bedste smørrebrød i København

VELKOMMEN & VELBEKOMME

SCHØNNEMANNs entréVelkommen hos SCHØNNEMANN på Hauser Plads, hvor der siden 1877 er serveret sild, øl og brændevin og hvor nostalgien og en autentisk atmosfære strømmer en i møde. I gamle dage kom bønderne fra Amager, Brønshøj og Husum samt kulsvierne fra Gribskov hertil, og efter at have været på marked opstaldede de deres heste på torvet og gik ned i kælderen hos SCHØNNEMANN for at få sig noget velbrygget øl, nogle snaps og lidt godt at spise.

Siden de forrige ejere, Søren og John Puggard, overtog restauranten i 2007, er SCHØNNEMANN blevet en sand anmelder-darling, og restauranten har i den periode fået opdateret de gode, gamle dyder, så den historiske og traditionsrige frokostrestaurant i dag er i en klasse for sig på den københavnske smørrebrødsscene.

Den placering har stedets nye ejere det erfarne restauratørpar Juliette Noyons og Thomas Gaarn Rasmussen, tænkt sig at fasholde, og med få justeringer og forbedringer og et konstant ønske om at bevare tradition og kvalitet sørger de for, at SCHØNNEMANNs gæster altid er i trygge hænder, fra det øjeblik de træder de fire trin ned i restauranten.

 

BORDRESERVATION - ONLINE BOOKING

For at sikre Deres bordreservation, anbefaler vi,
at De reserverer bord i god tid . . . . .

 

 
VORES ÅBNINGSTIDER ER :

Mandag ~ Lørdag 11:30-17:00

FROKOST SERVERES:
11:30/12:00-14:00  eller 14:14-17:00

3. januar-15. november
kun i SCHØNNEMANN stuen
13:00-17:00

16. november-22. december

JULEN 2018


LUKKET:
Søndage og helligdage
Sommerferie ugerne 29,30 & 31
Juleferie 23. december-2. januar

 

VORT KØKKEN

Vi præsenterer dagligt mere end 110 forskellige stykker frisksmurt smørrebrød, koldt og lunt, den lille FROKOST & SCHØNNEMANN ANRETNING.

Alt er selvfølgelig hjemmelavet af de bedste råvarer og smørrebrødet er naturligvis altid frisksmurt.


I øjeblikket præsenteres der mere end 140 specielt udvalgte danske og udenlandske snapse, akvavitter og genevers. Disse serveres enten tempererede eller let afkølede, og snapsen skænkes stadigvæk op til randen af glasset og mere til.

SCHØNNEMANN er som den eneste frokostrestaurant af Den danske Spiseguide hele to gange bleve udnævnt til "Årets Frokostrestaurant" og har modtaget et utal af andre flotte udmærkelser og anmeldelser i både danske og udenlandske aviser og magasiner. Stedet er ligeledes anbefalet af bl.a. Guide Michelin, samt flere andre velrenommerede danske og udenlandske spiseguider. Smørrebrødsguiden tildeler SCHØNNEMANN som den eneste restaurant maksimum 6 stjerne. AOK og Berlingskes læsere har kåret SCHØNNEMANNs frokost til "Byens Bedste" i 2014 og senest  igen i 2015.