JULEFROKOST

JULEANRETNING

Den traditionsbundne 3 retters julefrokostmenu serveret med brød, smør og fedt
 
  • 2 SLAGS SILD
    - Stegt sild i øllage
    - Linie Jule Aquavit sild
  • LUN FLÆSKESTEG
    - med rødkål og surt
  • RIS À L'AMANDE
    - med lun kirsebærsauce

Kr. 339,- pr. person
Serveres mellem
kl. 11.30-17.00

JULEFROKOST

Den klassiske danske frokost, anrettet på fade, serveret ved bordet med brød, smør og fedt

  • 2 SLAGS SILD
    - stegt sild i øllage
    - Linie Jule Aquavit sild
  • 2 SLAGS FISK
    - rødspættefilet med remoulade og citron
    - gravad laks med sennepsdressing
  • 3 SLAGS KØD & FJERKRÆ
    - lun flæskesteg med rødkål og surt
    - julemedister med sønderjysk vreden kål og sennep
    - hønsesalat med bacon
  • RIS À L'AMANDE 
    -  med lun kirsebær sauce

Kr. 449,- pr. person
Serveres mellem
kl. 11.30-17.00

JULEBORD

Den klassiske danske frokost, anrettet på fade, serveret ved bordet med brød, smør og fedt

  • 3 SLAGS SILD
    - karrysild med smillende æg
    - stegt sild i øllage
    - Linie juleaquavitsild
  • 3 SLAGS FISK
    - rødspættefilet med remoulade og citron
    - røget ål med røræg og purløg
    - gravad laks med sennepsdressing
  • 4 SLAGS KØD & FJERKRÆ
    - lun flæskesteg med rødkål og surt
    - julemedister med sønderjysk vreden kål og sennep
    - kalvesylte med rødbeder og sennep
    - hønsesalat med bacon
  • RIS À L'AMANDE
    - med lun kirsebærsauce
     

Kr. 579,- pr. person
Serveres mellem
kl. 18.30-23.00

Lidt ekstra: RØGET ÅL med lun røræg + kr. 100,- pr. person.

Minimum 2 personer og skal bestilles inden kl. 15.00 af alle ved bordet.
Anrettes på fade og serveres ved bordet med brød, krydderfedt og smør.