gastro 88 / 2014



SCHØNNEMANN:
Det er ikke uden grund, at René Redzepi vælger Schønnemann til sit frokostinterview
med Financial Times. John og Søren Puggaard og deres stab har siden 2007 sat nye standarder for, hvad dansk smørrebrød er, og den altid fyldte restaurant er smørrebrødsrestauranternes
pendant til byens michelinstjernebesatte topsteder. Vi snakker seriøst nyklassisk smørrebrød.
 
MAD:
Mere end 110 numre, 68 kr.-168 kr., opdelt i alskens grupper fra fx sild, fiskesæson specialiteter
å1, tarteletter, æg, kartofler og svampe, and, høns, tatarnumre, klassisk ost og Arla Unikas og
to menuer med lune og kolde retter - Frokostanretning 248 kr. og Schønnemann Anretning 358 kr.
 
ØL & SNAPS:
110 danske og udenlandske snapse, masser af øl, standard såvel som special øl, og vin og champagne.
 
FROKOSTÅBENT:
Mandag til lørdag kl. 1 1 .30-17.00
Der serveres kl. 1 1 .30/12.00-14.00
og kl. 14.14-17.00
Køkkenet lukker mandag til torsdag kl. 15.30, fredag og lørdag kl. 16.00
 
BONUSINFO:
Den nok mest præmierede frokostrestaurant i Danmark. Der serveres kun økologisk produceret kød, høns og mejeriprodukter.