Forårslam og glad gris

Er du i forårshumør? Hvis ikke, kan du ikke undgå at blive det med et besøg på Schønnemann, for vi har virkelig lagt os i selen for at skrue et forårsfrisk frokostkort sammen, som byder på helt nye og spændende retter - samt naturligvis alle de kendte klassikere.

Nyt på kortet er de lækre serveringer med forårslam fra Rævhede Naturprodukter. Kødet er resultatet af bæredygtigt og kvalitetsbevidst dyreopdræt i Nordjylland og ryges i gammeldags stenovn. Prøv f.eks. røget lammelår med flødestuvet spinat og pocheret æg på ristet franskbrød.

Frilandsskinken fra Emilsminde Landhandel i Randers kommer fra glade grisebasser, der er vokset op i fri natur. Skinken er modnet i otte måneder og serveres med urteomelet på ristet franskbrød. Vi kalder den Landmandens Favorit.

Så kig ned i kælderen på Hauser Plads, hvor forårssolens stråler også finder vej gennem de små vinduer. Du kan ikke undgå at blive i godt humør.